Crazy Snowboard

Crazy Snowboard Lite 1.0.3

Wintersport op je Android

VOOR

  • Goede graphics
  • 2 spelmodi
  • Goede besturing

TEGEN

  • Geen realistische pistes

Uitmuntend
8

Crazy Snowboard is een snel 3D snowboardspel voor je Android-telefoon. Heb je geen geld om naar de Alpen te gaan, dan is dit een handig en gratis alternatief.

Er zijn 2 spelmodi in deze game: 'Free Ride' en 'Missions'. In de eerste glijd je naar beneden over 4 verschillende pistes. Hierin doe je zoveel mogelijk trucjes om je score op te hogen. Crazy Snowboard doet zijn naam eer aan, want de hellingen zitten vol gekke obstakels. Zo ontwijk je zombies, grind je over rare speeltjes of duik je in kerstbomen. Kies je voor de missies (waar er meer dan 30 van zijn), dan moet je geld verdienen om betere snowboards en nieuwe 'tricks' te kopen.

De besturing van Crazy Snowboard werkt goed. Je stuurt je mannetje door je toestel te bewegen en stunt door op de juiste knoppen op je scherm te drukken wanneer je in de lucht hangt. Let wel op dat je goed in positie bent wanneer je weer wilt landen. Val je op je snufferd, dan scoor je geen punten of geld.

Wintersport is uitermate populair en daar haakt Crazy Snowboard handig op in. Zit jij in het koude kikkerlandje maar wil je toch het gevoel van de sneeuw onder je board voelen, installeer dan snel Crazy Snowboard.

Meeste downloads Sportspellen voor Android

Meer
Crazy Snowboard

Download

Crazy Snowboard Lite 1.0.3

Beoordelingen about Crazy Snowboard